The Panther

1.5kg · 3kg

Essential foods the PANTHER е пълноценно беззърнено хранене за котки, направено специално за три уникални начина на живот и етапи. Моля, прочетете нататък, PANTHER може да бъде точно това, което вие и вашата котка търсите, за да отключите пълния потенциал на живота. И точно това се опитваме да направим тук в ESSENTIALS за всеки един, на когото с гордост можем да сервираме ястията си.

Нашите ръчно подбрани съставки

Сьомга

Шотландска сьомга, отглеждана в развъдници. Уникален източник на Омега-3 (DHA и EPA). Естествено богат на есенциални омега 3 мастни киселини, които имат противовъзпалителни свойства. И трите източника на Омега-3 са включени в ESSENTIALS: ALA, DHA и EPA.

38

Херинга

Добър източник на Омега-3 (DHA и EPA). Есеншъл включва и трите източника на Омега-3: ALA, DHA и EPA.

21

Картофи

Ефективен и вкусен източник на въглехидрати, които не са много в ястията на ESSENTIAL FOODS. Ние винаги се стремим към картофи, отгледани и събрани в Обединеното кралство. Отлична алтернатива на зърнените храни, подходяща за кучета с чувствителност към зърнени култури или непоносимосt. Добър източник на фибри и витамин С.

35

Грах

Нашият грах се отглежда и прибира предимно в Обединеното кралство. Алтернативен източник на протеини и фибри. Част от нашия ГРАДИНСКИ ПАКЕТ.

32
<
>

No.1

Кратък преглед на съставките: 70% сьомга и бяла риба.

No.2

Перфектен за стерилизирани/кастрирани котки, котки на закрито/неактивни/отслабващи и по-възрастни котки (7+ години).

No.3

Ние самите обичаме храната, защото независимо от начина на живот на вашата котка и етапа от живота, в който се намира, той или тя ще се насладят на факта, че всяка гранула е направена от изобилие от вкусни морски дарове.

No.4

Крокетът PANTHER е един и същ, независимо дали избирате торба от 1,5 кг или торба от 3 кг.

No.5

BOF: Пълен с морски дарове, PANTHER със сигурност е одобрен от BOF.

No.6

Изберете го, защото може да има истинско значение за вашата котка, ако той или тя има начин на живот или е на етап от живота си с определени хранителни изисквания.

Сьомга и бяла риба 70,0% + - От които пресни 30% + Суров протеин 44,0% + Мазнини 12,0% + - От които Омега-3 3,4% + - От които Омега-6 0,9% + Минерали/сурова пепел 8,5% + Вода 5,0% + Фибри 4,5% + Калций 1,9% + Фосфорни 1,5% + Глюкозамин 0,018% + Хондроитин 0,012% + Kcal/Kg 3770 +
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.

Нашата рецепта

Прясно приготвена сьомга и бяла риба, сушена сьомга, минтай и херинга, ОСНОВНО ОМЕГА 3 МАСЛО, картофи, грах, леща, нахут, целулоза, фибри от цвекло, черен дроб, минерали, витамини, фруктоолигозахариди, маннолигозахариди, глюкозамин, хондроитин сулфат, сушени червена боровинка, екстракт от юка.

Препоръки за хранене
The Panther