ESSENTIAL

Дневник

Розова сензация: The Panther

ESSENTIAL The PANTHER е нашата нова беззърнена, пълноценна храна за котки, съобразена с уникалния начин на живот и жизнени етапи. Продължавайте да четете, защото PANTHER може да е точно това, което вие и вашата котка търсите – животът, на който да се наслаждавате пълноценно.

Стерилизирани/кастрирани
Рецептата е разработена със специален фокус върху подпомагането на поддържането на оптимална стойност на рН на урината за поддържане на здрав уринарен тракт. Това е от особено значение след стерилизация. Стерилизирането може също да доведе до повишаване на апетита, което, ако не се обърне внимание, може да причини нежелано наддаване на тегло. Отново, PANTHER е формулиран да се справи с това.

Живот на закрито/Контрол на теглото
Да се наслаждаваш на живота на закрито не е непременно синоним на проблеми с теглото. Въобще не. Въпреки това, ако начинът на живот на котката включва понижено ниво на активност, това може да доведе до наддаване на тегло.

Ако желаете по-добър контрол на теглото, PANTHER е решението за вас. Храната е с по-малко мазнини от JAGUAR и съдържа съставки, които гарантират, че вашата котка ще се радва на най-високо качество на живот, включително цвекло и целулоза, които помагат за намаляване на космените топки.

Възрастни/Възрастни (7+ години)
Има няколко неща, които се променят с напредването на възрастта на вашите котки. Не на последно място са хранителните им нужди. Обикновено препоръчваме да сервирате JAGUAR до момента, в който вашата котка започне да наддава нежелано тегло. PANTHER предлага по-нисък калориен прием, както и добавен L-карнитин, който помага при смилането на мазнините и подпомага прехода към по-щадящ начин на живот.
Независимо от начина на живот или етапът от живота на котката, той или тя ще се радват, че всяка гранула е пълна с риба. PANTHER е всичко, което очаквате от ESSENTIALS.

Ние съществуваме, защото искаме да подобрим и удължим живота на кучетата и котките.
Когато само най-доброто е достатъчно