Поклон пред
вашата котка

Най-важното нещо за Essential храните е, че нашите ястия трябва да помогнат на вашата котка да живее възможно най-дълъг и здравословен живот. Дадохме всичко от себе си и съставихме гама продукти за котки, която е нещо, което котките и котенцата ще обожават. Без зърно, одобрено от BOF,

направено от вкусни и висококачествени съставки като свободно отглеждани патици Gressingham, регионални пилета Ross & Cobb, сьомга и бяла риба. Несъмнено, имаме ястия и лакомства, които могат да направят истинска разлика.

Нашите ястия за котки

image
image

The Little Lion

Essential The Little Lion e пълноценна храна, която е нашата почит към тези невероятни и винаги очарователни души: Котенцата.

РАЗГЛЕДАЙТЕ

The Panther

Essential The Panter е пълноценно беззърнено хранене за котки, специално направено за три уникални начина на живот и етапи.

РАЗГЛЕДАЙТЕ

The Jaguar

Нашата идея за основна храна! Ястие БЕЗ ЗЪРНО, много подобно на това, което вашата котка би яла в дивата природа. Както винаги, наблегнахме на първокласното качество на всички наши съставки.

РАЗГЛЕДАЙТЕ

Запознайте се с Lynx -
най-изисканото лакомство

image

Луксозно удоволствие направо от Исландия

Тази брилянтна комбинация от треска и пикша е нашият поглед върху изисканото малко удоволствие. Essential почит към котките. Изцяло естествен и направо от Исландия, Lynx е всичко и всичко събрано в една малка хапка.

И знаете, че е истинска храна, когато усетите аромата - всичко това е РИБА!
Идеален както за котки, така и за котенца, когато искате да дадете вкусно и здравословно лакомство. Подлудява дори и кучетата.

Разгледайте Lynx

Нашите ръчно подбрани съставки

Нашето британско наследство се основава на ангажимента ни да продължим да използваме селекция от най-добрите британски съставки и нашата отдаденост да повишим качеството на живот и дълголетието на тези,

които ексклузивно обслужваме: кучета и котки.
Гордеем се, че всички ястия от Essentials се приготвят със съставки от английски, шотландски или уелски произход. Това е стандарт, който ще продължим да ценим и защитаваме.

Вижте нашите съставки
TreeTree

Най-добрата котешка тоалетна в света

dog image

Постелка за тоалетна ESSENTIAL SIMPLICITY е сериозен подход! Ултра абсорбираща бентонитова глина с патентована комбинация за контрол на миризмата SIMPLICITY, натрон (сода за хляб) и неутрализираща ароматна миризма. Предлага се на много конкурентна цена.

Как да го използвате: Напълнете котешката тоалетна до 8-10 см. Отстранявайте бучките ежедневно. Добавяйте постелката Esencial Simplicity всеки ден, като се уверите, че винаги има 8-10 см пясък. Когато контейнерът е празен, цялата котешка тоалетна се изпразва и започвате отначало.