Храна за кучета

Meal bags and products on shelf
Man with two dogs and a car

ESSENTIAL FOODS се грижи за благосъстоянието на вашето куче. Нашата мисия е ангажимент да правим разлика, като помагаме на кучетата да постигнат по-здравословен и пълноценен живот въз основа на техните хранителни навици. Ето защо ние не правим храна за кучета. Правим ястия.

Dog laying on grass

ESSENTIAL LIVING е нашият подход към гама храна от световна класа за всички възрастни кучета. Направени без зърно, одобрени от BOF и съдържащи само висококачествени съставки, не е чудно, че нашите ястия са глобална сензация от толкова много години.

Estate living

Нашето уникално беззърнено ястие, приготвено с британско агнешко, отгледано на трева, и свободно отгледани елени от Йоркшир. Формулиран е да поддържа нормални нива на активност и е за възрастни кучета от всички породи.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ПРОДУКТА

Nautical Living

Нашата безкомпромисна храна без зърно за възрастни кучета от всички породи. Както подсказва името, NAUTICAL LIVING е пълен с прясна сьомга, пъстърва, херинга и сезонна риба.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ПРОДУКТА

Superior Living

Нашата легендарна пълноценна храна без зърно, приготвена с купища прясно приготвено пиле и патица. Подходящ за възрастни кучета от всички породи и формулиран да поддържа нормални нива на активност.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ПРОДУКТА

Highland Living

Нашата храна без зърно, вдъхновена от планините на Шотландия. Приготвен е с множество вкусни местни и регионални съставки, като пуйка Norfolk Black, агнета от Абърдийн и шотландска сьомга.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ПРОДУКТА

Нашите лайфстайл ястия

Woman walking in a field with her dog

За кучета с необичайни нужди, ние внимателно сме формулирали специални ястия с една цел: да осигурим най-добрите хранителни условия за радостно и пълноценно качество на живот.

Essential Foods Contour meal bags

Balance

Нашата храна с единствен източник на протеин, в която пуешко, ориз и овесени ядки са основните съставки.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ПРОДУКТА

Contour

Нашата пълноценна храна, специално формулирана за кучета с наднормено тегло, кучета с повтаряща се тенденция към наднормено тегло и кастрирани кучета, тъй като диетичните им изисквания често се променят.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ПРОДУКТА

Stamina

Нашата уникална високоенергийна храна, специално формулирана за кучета с особено високо ниво на активност или начин на живот. Ястието може да се дава за кратко или постоянно.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ПРОДУКТА

Older

Нашата пълноценна храна, специално формулирана за по-възрастни кучета. Приготвен изключително от прясно пилешко и патешко месо, OLDER създава оптимални условия за високо качество на живот за всички по-възрастни кучета.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ПРОДУКТА

Началният диапазон

Woman sitting in a field with a puppy

The Beginning храните са нашите много специални пълноценни ястия за подрастващи кучета. Без зърно, одобрено от BOF и съобразено с чувствителните фази на растеж, през които са подложени кученцата.

The Beginning

Нашата храна, специално формулирана за кученца с очаквано тегло в зряла възраст под 15 кг.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ПРОДУКТА

The Beginning Large Breed

Нашата храна за кученца с очаквано тегло в зряла възраст над 15 кг. Разработен да поддържа идеално този специфичен чувствителен етап на растеж, през който преминават по-големите породи.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ПРОДУКТА
Woman walking a white dog in a field
Dog running down a green field
Woman and white dog sitting in a field in sunrise

Ние предлагаме ястия,
не просто храна за кучета.