ESSENTIAL
меню

ESSENTIAL FOODS е роден във Великобритания, приветствайки отдавна установената връзка между типично английския селски начин на живот и превъзходното качество на местната продукция. Гордеем се, че нашата гама от ястия се произвежда във Великобритания, като се използва селекция от съставки, произхождащи от Англия, Шотландия или Уелс./p>

Meal bags

Постоянно разширяваща се гама лакомства

За всеки повод има почерпка

Лакомствата и изкушенията притежават магията да създават много моменти в живота. С нашия вълнуващ асортимент със сигурност ще има повече от един нов фаворит. Независимо дали става дума за удобно лакомство за вашите разходки, бърза награда по време на тренировка, луд деликатес, дълготрайна вечерна закуска или нещо

средно, ние го имаме и обичаме да споделяме.
Лакомствата ESSENTIALS допълват нашите ястия и стандарти. Те не само са внимателно подбрани за специфични нужди, но всички те с BOF, което помага да се поддържат стабилни нивата на кръвната захар на кучето през целия ден.

Разгледайте нашите лакомства.
Dog snacking
Dog chewing on treat
Man and dog on a bench

Аксесоари за вас
и вашето куче

Нашите ръчно подбрани съставки

Нашето британско наследство се основава на обещанието ни да продължим да използваме селекция от най-добрите британски съставки и нашата отдаденост към подобряване на качеството на живот и дълголетието на тези,

които обслужваме изключително: кучета и котки.
Гордеем се, че всички ястия на ESSENTIALS се приготвят със съставки от английски, шотландски или уелски произход. Това е стандарт, който ще продължим да ценим и защитаваме.

Разгледайте всички съставки

BOF: Храни за оптимизиране на поведението

Dog sitting on grass

Значителна част от идеята зад храните ESSENTIALS е да се поддържа стабилна кръвната захар на кучето. Когато кръвната захар на кучето е ниска или висока, настъпват значителни умствени и физически колебания. Същото важи и за хората, но в още по-голяма степен за кучетата.
Всички наши ястия са съставени с оглед предотвратяване на тези колебания, създавайки нов стандарт на храните. Принципът, който сме разработили, е BOF (Храни за оптимизиране на поведението)

и беше изключително добре приет. Нашето високо съдържание на прясно месо и ниската температура на готвене означават, че вашето куче получава изключителни хранителни стойности в сравнение с масовите брандирани храни за домашни любимци. Сервирането на ESSENTIALS ще има положителен ефект върху психическото равновесие на вашето куче. Някои хора съобщават, че виждат драматична трансформация в поведението на кучето си, докато други отбелязват по-малка промяна, но винаги се наблюдава подобрение.

Научете повече
TreeTree