ESSENTIAL

Дневник

Фантастичната четворка: Кацна нова птица

Горди сме да ви представим нашето ново лакомство: TURKEY MINI DELIGHTS Четвъртият член на гамата MINI DELIGHTS - приготвен с много пуешко месо, в полза на всички, които търсят малко разнообразие от другите ни вкусни MINI DELIGHTS.
Ние също така се погрижихме всички MINI DELIGHTS да се доставят в практична, затваряща се опаковка, което ги прави лесни за носене и идеалните лакомства както за тренировка, така и за разходка.
И накрая, имаме ревю, което просто трябваше да споделим с вас. Получаваме много прекрасни отзиви и те често правят деня ни, какъвто беше случаят с този от Сандра В.

„Нашите кучета се справят много добре с Essentials и имаше видима разлика в качеството на козината им от самото начало.
Нещо повече, нашите кученца преди имаха коремни проблеми, след като започнаха да приемат твърди храни. Но вече не, откакто преминахме към Essentials.
Възхитени сме и от всички вкусни закуски за кучета. И накрая, обслужването им е на най-високо ниво! Винаги се чувствате като важен клиент в Essentials и ако нещо се обърка, те го оправят незабавно – и с усмивка. Благодарим ви, че направихте толкова лесно да бъдем ваш клиент."
- Сандра В.

Ние съществуваме, защото искаме да подобрим и удължим живота на кучетата и котките. Имаме силни убеждения относно обслужването, качеството и не на последно място – отношението към всички живи същества на нашата планета.
Когато само
най-доброто е достатъчно добро.