Храни за

оптимизиране на

поведението

Lone dog on a field in the highlands

Значителна част от идеята зад храните ESSENTIALS е да се поддържа стабилна кръвната захар на кучето. Когато кръвната захар на кучето е ниска или висока, настъпват значителни умствени и физически колебания. Същото важи и за хората, но в още по-голяма степен за кучетата.

Всички наши ястия са съставени с оглед предотвратяване на тези колебания, създавайки нов стандарт на храните. Принципът, който сме разработили, е BOF (Храни за оптимизиране на поведението) и беше изключително добре приет.

Сензация в храните за домашни любимци

Поведенчески оптимизиращи храни (BOF) е принципът, който прави многото предимства на поддържането на нивата на кръвната захар стабилни през целия ден.
В ESSENTIAL FOODS постигнахме точно това с нашите променящи живота и печелили награди храни.
BOF гарантира стабилността на нивата на захарта на вашето куче. Нашето високо съдържание на прясно месо и ниската

температура на приготвяне означават, че вашето куче получава изключителни хранителни стойности в сравнение с масово брандирани храни за домашни любимци. Резултатите с BOF са спиращи дъха.
Сервирането на ESSENTIALS положително ще повлияе на психическия баланс на вашето куче. Някои съобщават, че виждат драматична трансформация в поведението, други отбелязват по-малка промяна, но винаги се записва подобрение.

Map
Brown dog standing in field
Man hugging his dog in the wind
Tree